Ugrás a tartalomhoz

Kosár

A kosarad jelenleg üres

Fizetési módok

Bankkártyás Fizetés


A Stripe, egy globálisan elismert elektronikus fizetési szolgáltatás, lehetővé teszi számodra, hogy kényelmesen és biztonságosan fizess bankkártyával online áruházunkban.

Az általad megadott adatok mindig teljesen biztonságban vannak, mivel a fizetés a Stripe titkosított platformján keresztül történik. A webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, így a kártyaadataid soha nem jutnak el hozzánk.

A bankkártyás fizetésnek nincs plusz költsége számodra, minden teljesen díjmentes. A sikeres tranzakciót követően azonnali visszaigazolást kapsz, ami lehetővé teszi, hogy a rendelést munkaidőben azonnal feldolgozzuk, munkaidőn kívül pedig a következő munkanapon kezdjük el.

 

Tramontina Ajándékutalvány

Az általad vásárolt ajándékutalványok értékét teljesen extra költség nélkül használhatod fel a shopban. Az utalványokon lévő összeg akár több részletben is levásárolható.

 

Klarna

Hamarosan

Utánvét

Az utánvétel esetén kérjük, vedd figyelembe, hogy a szállítási díjon felül további pénzkezelési és átutalási költség merül fel, melynek összege 1500 Ft. Ezt a költséget a csomagszállító cégnek kell fizetned a csomag átvételekor.

Kérjük, vedd figyelembe ezt a költséget, ha az utánvétes fizetést választod.

 

Átutalás

Ha a banki átutalást választod fizetési módnak, a rendelésed csak az utalás beérkezése és feldolgozása után kerül postázásra.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy alacsony készlet miatt, ha az utalás nem érkezik meg 2 munkanapon belül, a rendelést automatikusan töröljük.

 

Megértésedet előre is köszönjük.

A Tramontina csapata